'
Skip to main content
Brugervenlig løsning

FIGURATOR EXT

Figurator er et nyt dansk 360 graders ERP-system, der som standard har langt de fleste funktioner, som moderne virksomheder efterspørger. Figurator dækker ethvert behov fra den lille til den store virksomhed, hvad enten det skal være cloud, on-premise eller hybrid. Figurater ext indeholder ud over økonomi også projekt, servicestyring samt udlejningsstyring.

 

SE CASES FOR VORES KUNDER

Understøtter jeres ERP-løsning forretningen?

Ønsker I en fleksibel ERP-løsning, der støtter forretningen og holder fokus på value for money? Så er Figurator EXT svaret.

Figurator EXT er et moderne system, der som standard har langt de fleste funktioner, virksomheder efterspørger i dag.

Figurator EXT dækker ethvert behov fra den helt lille til den store virksomhed, uanset om det skal være cloud eller on-premise.

Samtidigt er Figurator EXT utrolig fleksibelt, hvor de ønskede tilpasninger kan integreres nemt og hurtigt.


5 gode grunde til at vælge Figurator EXT

  • Markedets mest fleksible, moderne ERP-løsning, der understøtter jeres forretning.
  • Fokus på intuitiv brugervenlighed og effektivitet for brugerne.
  • Value for money – Figurator EXT giver fantastisk værdi på både kort og lang sigt.
  • Valgfri driftsform – cloud, on-premise, hybrid – det er jeres valg.
  • Sælges via lokale Figurator-partnere.
  • Rådgivning og support altid i øjenhøjde med jer som kunde.

Et hårdt slag for forretningen – it-nedbrud
Der kan være mange årsager til it-nedbrud – fx netværksproblemer, fejl i it-systemerne eller ransomware. Under alle omstændigheder kan nedbrud være lige så alvorlige som andre former for it-problemer og hacking.

Er jeres forretning 100 % standard?

Verden er i farver, ikke bare i sort & hvid. Virksomheder er sjældent 100 procent ens, selv i samme branche er der afgørende forskelle – små som store – alene som følge af almindelig konkurrence.

Den detalje, der gør netop jeres forretning til noget særligt, kan med Figurator EXT nemt gøres til en del af jeres administrative systemer. Også selv om der ikke lige er en udbyder af et perfekt modul, der dækker behovet.

I er ikke begrænset til kun at udvide systemet/Figurator med fordyrende tredjepartsløsninger. I kan selv udvide eller tilpasse systemet med en intuitiv værktøjskasse, så I kan gøre det effektivt – vel at mærke uden opdateringer, der er besværlige og dyre.

Kort sagt: I kan ramme præcis dét der gør jer til noget særligt uden kompromis.


Figurator har brugervenlighed i særklasse

Grænsefladerne i Figurator EXT kan tilpasses, så I kun ser det, der er relevant. Genveje kan nemt sættes op – der er fuld fokus på brugervenlighed.

I har også mulighed for selv at vælge udseende gennem temaer, der definerer farver, skrifttyper og størrelser. Temaer kan tilknyttes et regnskab eller et system, så det fx bliver nemmere at se, om man er i test- eller driftssystemet.


Kontakt Scanditek for et møde nu!
Vi kan rådgive dig om, hvordan du får størst muligt udbytte af moderne økonomi- og ERP-systemer. Kontakt os for et uforpligtende møde om Figurator!

Vi servicerer kunder over hele Jylland: Århus/Østjylland, Randers/Midtjylland og Nordjylland m.v.