'
Skip to main content

C5: Vi servicerer det stadig!

MICROSOFT DYNAMICS C5

Dynamics C5 program kan ikke længere købes, men der er stadig mange virksomheder, der gør brug af systemet.

Dynamics C5 løser alle bogføringsbehov, en virksomhed har, hvad enten det drejer sig om at sende fakturaer, ordne finansbogholderi, lagerstyring, effektiv projektstyring, aflevering af rapporter til SKAT eller noget helt fjerde.

Vi kan stadig vedligeholde Microsoft Dynamics C5 herunder også lønsystemet, så virksomheder, der stadig gør brug af det, kan fortsætte driften uden bekymringer. Vi servicerer kunder over hele Jylland med C5: Randers, Århus/Østjylland/Midtjylland og Nordjylland m.v.

SE CASES FOR VORES KUNDER

DYNAMICS C5:

FORDELE FOR DIG

Mange opgaver skal løses, men der er kun få hænder til det. Med Microsoft Dynamics C5 kan I let og effektivt ordne jeres bogføringsopgaver mv. Det sparer tid, som I kan bruge på andre kritiske områder af jeres virksomhed. På den måde giver Microsoft Dynamics C5 jer mulighed for at udvikle virksomheden.

Har I behov for avanceret lagerstyring og effektivisering med håndscanner, kan det stadig tilkøbes. Derudover kan projektmodulet udvides til at håndtere service management effektivt.


Ekspertise i tilpasning af moduler

Det er muligt at lave tilpasninger og tilføjelser til alle modulerne. Jeres virksomhed er dermed sikret et økonomisystem, der opfylder alle jeres unikke behov.
Scanditek er eksperter i at lave tilpasninger og tilføjelser til C5. Vi har lang erfaring i at levere C5-systemer til virksomheder inden for vidt forskellige brancher. Derudover yder vi support i brugen af systemet.


Forbedrede muligheder i Microsoft Dynamics C5 2012:

I forhold til tidligere versioner af C5 indeholder 2012-udgaven, spændende muligheder. Her er et udpluk af dem:

• Forbedret integration med Microsoft Office Word og Excel.
• Logo/billeder på skærmbilleder.
• Fordeling af vareomkostninger som fx fragt/told.
• Forbedret serienummer- og batchnummerhåndtering.
• Forbedret dokumenthåndtering og rykkerfunktionalitet.

Brancheløsninger / Egne moduler:

Projektoverbygning til service management.
Professionel lagerstyring til Microsoft C5 – Avanceret eller Mini.
Rengøringsmangement til C5.
Printmanagement til C5.


Hvis I har spørgsmål eller brug for et uforpligtende møde, kan I kontakte os på telefon: 87 42 52 00, e-mail: info@scanditek.dk. Adresse Eriksvej 24, 8960 Randers SØ.

Vi har kunder over det meste af landet: Midtjylland/Østjylland/Århus, Randers, Hobro, Mariager, Hadsund, Nordjylland/Jylland, Viborg, Vejle, Sjælland/København, Glostrup m.v.