'
Skip to main content

HP Business Boost fra Scanditek

Vær produktiv ude, hjemme og på kontoret med en

Effektiv og sikker
arbejdsplads

Notebook eller Desktop as a service

Motiverede og sikre medarbejdere er trygge og produktive

HP Business Boost fra Scanditek er et unikt koncept, der giver dig en PC-arbejdsplads fra HP med deres markeds- ledende sikkerhedsfunktioner OG problemfri Onsite Service. Alt sammen til en fast lav, månedlig ydelse. Leveret med Scanditeks omsorgsfulde klargøring, opsætning, installation og dataflytning fra tidligere enhed. Det betyder, at dine medarbejdere er hurtigt i gang, er produktive og er sikret bedst muligt mod cyberangreb. Vælg mellem fem løsninger, eller få beregnet din egen løsning!

Et trygt, enkelt og leadgen valg
I samarbejde med HP Finans markedsfører vi fem standardløsninger, som vi erfaringsmæssigt ved, passer til de fleste behov. Du kan naturligvis få Scanditek til at skræddersy løsningerne til dine medarbejdere ud fra unikke behov.

Ring gerne på 22 18 52 05 og tal med Lars Thomsen.

Hver Scanditek Business Boost pakke består af PC, dockingstation, Onsite Service og indeholder forudgående klargøring og Windows Opdatering, mail opsætning, flytning af data fra tidligere enhed samt installation af brugerspecifikke programmer (Klargøring løber normalt op i  3.225 kr.).

Alt sammen med i den samlede pris!

Lækkert ekstraudstyr fremmer produktiviteten yderligere
Vi kan naturligvis indrette enhver arbejdsplads efter behov og de givne forhold; skærme med samarbejdsfunktion, buede skærme til medarbejdere med mange bolde i luften, printere, mus og tastatur. Hør mere om mulighederne sammen med vores Business Boost pakker.

Download Brochure her

Vil du kontaktes, eller bestille et produkt?

Jeg er interesseret i følgende produkt

OPGRADER med en STOR Skærm

Desktop as a service

Styrk Wi-Fi forbindelsen og øg sikkerheden og arbejdsglæden

Aruba InstantOn er en serie af acces points og netværksprodukter, som sætter fart på arbejdspladsen, såvel som på hjemmekontoret. Enkel og simpel Plug&Play installation kan øge effektivitet og netværkssikkerhed signifikant for en ganske lille investering.

Komplet netværksløsning til den mindre virksomhed Instant On 3x AP12 + 1x 1930 8G 2SFP Switch Bundle

Alle priser er ekskl. moms

IT-løsninger med overvejelser

Hos Scanditek er vi bevidste om, at investering i IT-løsninger er en beslutning, der kræver mange overvejelser. At træffe det rigtige valg kan være afgørende for en virksomheds fremtidige succes. Vi har gennem et mangeårigt samarbejde med vores kunder – store som små – oparbejdet en stor viden om de faktorer, der afgør, om implementeringen af en IT-løsning bliver en succes.

Vores fornemste opgave er at rådgive og servicere vores kunder, så de får de bedste forudsætninger for at udvikle deres virksomhed. Vi sætter derfor en ære i at lytte til dem.

For kun ved fuldt ud at forstå deres behov, krav og forventninger kan vi skabe mest mulig nytte for dem og samtidig øge deres forventninger.

*Inklusive klargøring, som omfatter Windows opdatering, Mail opsætning og flyt af data fra tidligere PC, desuden installation af brugerspecifikke programmer. Værdi 3.225,00