'
Skip to main content
SCANDITEK IT-FIREWALL

FIREWALL

Firewall: Er virksomhedens data godt beskyttet bag en af de nye generationers firewall? Alle ved, hvor tidskrævende det er at få ryddet op efter uvelkomne besøg. Scanditek IT Solutions leverer både traditionelle og next-gen firewalls, hvor vi sikrer data og brugere effektivt.

SE CASES FOR VORES KUNDER

SCANDITEK FIREWALL

BESKYT OG LÅS ALLE DØRE MED EN FIREWALL

Firewall: Scanditek IT leverer firewalls, der sikrer infrastrukturen. Og vi kan levere traditionelle bokse og next-gen-bokse, der inkluderer yderligere sikkerhed via den dybere og mere omfattende næste generation af sikkerhed.

Next-gen inkluderer de typiske funktioner i traditionelle firewalls som pakkefiltrering, [2] netværks- og port-adresse oversættelse (NAT), stateful inspection og virtual private network (VPN) support. Målet med næste generation af firewalls er at inkludere flere lag af OSI-modellen, hvilket forbedrer filtrering af netværkstrafik, der er afhængig af pakkeindholdet.

Næste generation udfører dybere inspektion sammenlignet med stateful inspection udført af første og anden generations firewalls. [3] De nyeste gennemfører en mere grundig inspektion, der kontrollerer pakkelastbelastninger og matchende underskrifter for skadelige aktiviteter som udnyttelige angreb og malware.


Intelligent forsvar

Realtidsbehandling af trusler ved netværkskanten med en ukendt nøjagtighed for detektion af trusler over 99%.


Features.
  • Firewall VPN
  • Forebyggelse af indtrængen
  • Antivirus
  • Forebyggelse af datalækage
  • Båndbreddestyring
  • Anti-DDoS
  • URL-filtrering
  • Anti-spam-funktioner.


Webbeskyttelse og forebyggelse mod indtrængning

Henter hurtigt de nyeste trusseloplysninger til nøjagtig detektion og forsvar mod sårbarhedsbaserede angreb. Enheden kan forsvare sig mod webspecifikke angreb, herunder SQL-injektion og XSS-angreb.


Kontakt Scanditek i Randers for et møde nu!
Vi kan rådgive jer om, hvordan I sikrer virksomheden og kan slå igen, hvis angrebet rammer. Kontakt os for et uforpligtende møde – for en sikkerheds skyld. Scanditek ligger i Randers, centralt i Østjylland og tæt på Aarhus.