'
Skip to main content

UNICONTA

Erik Damgaard har udviklet økonomisystemer siden 1983. Unicontas fundament er bygget på det bedste af de foregående fem økonomisystemer, som Erik Damgaard har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

Uniconta er et komplet og moderne økonomisystem, der holder styr på alt fra regnskab, økonomi, debitor og kreditor over CRM til lager, logistik, projekter, anlæg og produktionsstyklister. Uniconta hjælper jeres virksomhed til at blive digital på et solidt fundament. Vi servicerer kunder over hele Jylland: Århus/Østjylland, Randers/Midtjylland og Nordjylland m.v.

SE CASES FOR VORES KUNDER

UNICONTA: ET REGNSKABSPROGRAM MED ALT HVAD DU BEHØVER

Uniconta er et intuitivt regnskabsprogram, der opfylder alle behov inden for bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde, funktioner giver et komplet overblik over virksomhedsøkonomien og kan hjælpe med at gøre driften mere effektiv og rentabel. Med Uniconta kan I:
  • Håndtere jeres økonomistyring, logistik og projekter.
  • Oprette egne felter og kartoteker.
  • Tilpasse skærmbilleder, flere åbne skærmbilleder.
  • Generere og downloade egne rapporter.
  • Uploade og vedhæfte elektroniske dokumenter og bilag i alle formater.
  • Søge nemt på alle data.
  • Integrere til andre programmer.

DIN EGEN LØSNING – OGSÅ I SKYEN

Uniconta er baseret på Microsoft-teknologi og udviklet til at blive integreret nemt og smidigt i jeres IT-miljø i skyen.

Selvom det er et standard økonomisystem, er Uniconta fleksibelt opbygget, så I selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at I ikke er afhængige af, at jeres ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Erik Damgaards økonomisystemer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. 

Derfor kan I med Uniconta nyde godt af de tillægs- og integrationsløsninger, som vores partnere tilbyder. Det er vores princip, at vi udvikler en standard økonomiløsning, for det er vi gode til. Så lader vi det være op til vores partnere og samarbejdspartnere at tilbyde løsninger rundt om Uniconta, der er tilpasset til enkelte brancher, funktionsområder og specialløsninger.


MAKSIMAL HASTIGHED

Uniconta er en app, der afvikles ligesom Microsoft Office. Vi kører på PC eller Mac, men gemmer alle data i skyen. Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider.

I er ikke afhængige af en browser, der fryser, glemmer data eller smider jer af. Det er ligesom en app på jeres smartphone eller tablet, og derfor skal I først installere Uniconta på jeres PC’er.

PC, TABLET ELLER SMARTPHONE

Uanset om I bruger PC, tablet eller smartphone, har I altid adgang til brugervenligt design. Økonomisystemet er opbygget i responsivt design, så løsningen tilpasser sig til den hardware, I bruger.


ENKEL KONVERTERING MED UNICONTA

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som fx Microsoft Dynamics C5 og e-conomic.

Ved skift til Uniconta får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere. Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.


PRØV UNICONTA KVIT OG FRIT!

I kan prøve systemet på jeres egne data – helt gratis. Så får I mulighed for at prøve alle moduler og funktioner med data, I kender. I kan også prøve helt forfra med nye data, gratis. Det er først, når I tager systemet i brug, at I skal begynde at betale.

Har I konverteret egne data og ikke ønsker at anvende Uniconta, bliver disse data automatisk slettet efter en periode uden aktivitet.