'
Erfaring i bagagen

IT-KONSULENT

Hos Scanditek IT Solutions sætter vi en ære i at levere den optimale løsning, der dækker vores kunders vigtigste behov.

Derfor sørger vores erfarne og dygtige it-konsulenter for så vidt muligt at løfte selv komplekse opgaver med tanke på at minimere forstyrrelser i dagligdagen i jeres virksomhed.

SE CASES FOR VORES KUNDER

Kan man leje en IT- medarbejder/IT-konsulent?

Lej en IT-konsulent:

Der er mange måder at benytte Scanditek IT-medarbejdernes ekspertise på. Der kan fx laves faste aftaler om leje af konsulentkapacitet.

Vores IT-konsulenter kan varetage alle funktioner hos vores kunder.

Skal vi assistere den nuværende IT-driftsafdeling med rådgivning eller helt erstatte jeres internet IT-team, kan vi tilbyde en aftale på gode vilkår.


En lejet IT-konsulent kan være en del af en fast supportaftale, hvor vi gør vores supportafdeling tilgængelig for jeres medarbejdere, så de altid er sikret telefonisk support.

Det kan også være relevant at udbygge aftalen med faste dage, hvor vi/en IT-konsulent er i huset hos jer og jeres medarbejdere. Hands-on kan være guld værd for jer og skabe tryghed for at sikre det bedst mulige samarbejde.


I vores faste aftaler er der altid noget at spare på vores omkostninger. Det er nemmere at arbejde med fast og løbende planlægning end med ad hoc-opgaver, hvor problemet skulle være løst i går. 

Vores mest brugte aftaler er en kombination af on-site/off-site supportaftaler, hvor vi har en IT-konsulent/IT-medarbejdere i jeres IT-afdeling, så vi kan rådgive bedst muligt og udnytte vores fælles ressourcer.


STANDARD KONSULENTYDELSER

Vores timetakster inden for normal arbejdstid kl. 8-16 er 1.075,00 kr.

Afregning uden for normal arbejdstid i hverdage og weekend er til dobbelttakst.

Du kan vælge klippekort til priserne vist i nedenstående skema.


Kontakt Scanditek i Randers for et møde nu!
Vi kan rådgive jer om, hvordan I med en aftale kan sikre en fleksibel vej til større ekspertise og faglig stæk hjælp til drift, enkeltprojekter eller udviklingsopgaver. Kontakt Scanditek i Randers for et uforpligtende møde.

Vi har kunder over det meste af landet: Østjylland/Århus, Randers, Hobro, Mariager, Hadsund, Nordjylland/Midtjylland/Jylland, Viborg, Vejle, Aarhus, Sjælland og København m.v.

© Scanditek – Copyright.
Salgs- og leveringsbetingelser

Download TeamViewer til Windows eller Mac

KONTAKT

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: info@scanditek.dk