'
Skip to main content
Private & public

HOSTING

Hosting: Vi tilbyder at hoste jeres IT-systemer. Denne løsning giver mange fordele – I slipper fx for at skulle vedligeholde egne servere, og I kommer til at kende jeres IT-udgifter på forhånd.

SE CASES FOR VORES KUNDER

HYBRID IT

NØGLEN TIL ÆGTE DIGITALISERING

En kontrolleret implementering af en cloudløsning kombineret med on-premise funktionalitet er vejen til digital gennemslagskraft. Når man spørger virksomheder om IT-prioriteterne, så er de typisk en reduktion af omkostningerne, forøgelse af sikkerheden og IT-funktionalitet i realtid. 


Det er mål, der kræver både strategi, styring og perspektiv. En kontrolleret implementering af en hybrid platform ud fra en helhedsbetragtning er den realistiske vej til resultater. Scanditek tilbyder en løsning, der integrerer jeres egen IT med de cloudservices, der er behov for.


Hosting: En helhedsorienteret tilgang til Hybrid-IT as a Service giver jer mulighed for at bruge hhv. cloudløsninger og interne IT-systemer til det, der passer bedst til jeres behov og forretning. Vel at mærke uden at gå på kompromis med sikkerheden. I kan placere de forretningskritiske applikationer på de platforme, der giver mest mening for jeres forretning.

Samtidig opnår I digital agilitet og kan skalere jeres kapacitet op og ned i takt med, at behovene skifter. En hybrid IT-platform er i øvrigt ikke forbeholdt store, etablerede virksomheder, men kan også indebære fordele for mindre og mellemstore firmaer.


Selv mindre organisationer og nystartede virksomheder kan med fordel udnytte fleksibiliteten ved at kombinere cloud med en on-premise-løsning. Tal med Scanditek og få et godt med- og modspil i den hybride verden. Vi leverer hosting i Østjylland/Aarhus, Randers, Midtjylland og Nordjylland m.v.


Kontakt Scanditek for et møde nu!
Vi står til rådighed med rådgivning om valget, der styrker den digitale omstilling. Tal med os om hybrid-IT, on-premise og cloud. Kontakt os for et uforpligtende møde.

Vi har kunder over det meste af landet: Østjylland/Århus, Randers, Hobro, Mariager, Hadsund, Nordjylland/Midtjylland/Jylland, Viborg, Vejle, Sjælland og København m.v.