'
Skip to main content
Bedste i klassen:

MICROSOFT 365

Microsoft 365 er en webbaseret version af Microsofts Office-pakke. Microsoft 365 kombinerer de velkendte styrker ved Office-pakken med de muligheder, det giver at have programpakken placeret i skyen (se nedenfor).

Microsoft 365 er en abonnementsløsning, som fås i flere udgaver. Det henvender sig derfor til virksomheder og organisationer i alle størrelser.

Scanditek er eksperter i Microsoft 365. Vi sørger for at sætte det op og integrere det i jeres virksomhed, ligesom vi også tilbyder support i brugen af det. Vores mål er naturligvis sikre, at I får maksimalt udbytte af pakken og at I ikke går glip af nogle af de mange muligheder.

SE CASES FOR VORES KUNDER

FORDELE FOR DIG MED MICROSOFT 365

Med Microsoft 365 kan I øge produktiviteten i jeres virksomhed, så I sparer tid, penge og frigiver værdifulde ressourcer. Det sker bl.a. i kraft af følgende fordele:


1. ARBEJD, UANSET HVOR I BEFINDER JER

Da programpakken er placeret i skyen, har I adgang til jeres filer og Office-programmer (herunder mail og kalender), hvor end I er. Og det er uanset, om I bruger PC, Mac, tablet eller de fleste mobiler.


2. NYE MULIGHEDER FOR SAMARBEJDE MED MICROSOFT 365

I kan arbejde på samme dokument som kollegerne i realtid alle vegne. I kan også se hinandens kalendere, chatte og afholde onlinemøder, hvor kunder også kan deltage. Desuden har I adgang til en portal til deling af både store og små filer.

3. AUTOMATISK OPDATERING, HØJ SIKKERHED

Det er let at bruge Microsoft 365, for det er samme Office-pakke, som I allerede kender. Alle Office-programmer bliver opdateret automatisk. Det samme gælder filer, som derudover bliver sikkerhedskopieret automatisk. Derudover er jeres data beskyttet: Den indbyggede sikkerhed i Microsoft 365 afværger malware, spam, phishing-angreb og andre trusler.


MERE INFORMATION:
KONTAKT SCANDITEK IT SOLUTIONS I RANDERS

Hvis I har brug for flere informationer om Microsoft 365, eller hvis I har brug for et uforpligtende møde, er I velkomne til at kontakte os på 87 42 52 00, e-mail: info@scanditek.dk. Adresse: Eriksvej 24, 8960 Randers SØ. Vi har kunder over det meste af landet: Århus, Randers, Østjylland, Midtjylland, København, Viborg, Vejle og Hobro mv.

Scanditek Vest i Randers kan også henvise til Microsofts egen hjemmeside, som indeholder mere information om Microsoft 365.