'
Skip to main content
logo
logo
ØKONOMISYSTEM

Dan Vals

Dan Vals A/S er en virksomhed, som er specialist i profilvalsning. Virksomheden er underleverandør til brancherne: vind, industri, byggeri og transport. Scanditek har leveret det C5-system, som Dan Vals bruger.

Virksomheden anvender ikke kun systemet til økonomistyring, men også til projekt- og produktionsstyring. Det sikrer effektive arbejdsprocesser i forbindelse med eksempelvis udarbejdelse af forkalkulationer, operationskort og fakturaer. Hvordan det foregår, giver denne case et kort indblik i.

Projektlederne sparer tid

Fra start havde Dan Vals bl.a. et ønske om, at man i C5-systemet skulle kunne tegne skabeloner, som også skulle kunne overføres automatisk til virksomhedens operationskort. Et sådant kort udfyldes af en projektleder og fortæller værkstedet, hvad der skal produceres.

Ønsket krævede en videreudvikling af projektmodulet i Microsoft Dynamics C5. Den opgave sørgede Scanditek for.

Resultatet gør en forskel for Dan Vals:

”Med tegnefunktionen sparer vores projektledere en masse tid, for nu behøver de ikke længere bruge et separat tegneprogram,” siger key account manager Heidi Moisen.

Slipper for besværet med udregninger

En anden af Dan Vals’ glæder ved C5-systemet omhandler dets evne til selv at lave beregninger ud fra de informationer, man taster ind i dets indkøbs-, lager- og projektmodul. Om effekten af denne egenskab siger Heidi Moisen:

”Vores dagligdag i salgsafdelingen er blevet nemmere, da vi sparer tid i indkøbs- og tilbudsfaserne. Overgangen fra vores tilbudsfase til projektfase er også blevet hurtigere.”

Dan Vals’ opfattelse af samarbejdet

Samarbejdet med Scanditek er Dan Vals tilfreds med:

”Scanditek har ikke været bange for de idéer og udfordringer, vi har givet dem. Da vi spurgte, om det var muligt at udskrive en skabelon fra C5 med kun ét klik, sagde de bare: ’det undersøger vi.’ Og så gik de ellers i gang med at udvikle,” fortæller Heidi Moisen og uddyber:

”I det hele taget var Scanditek gode til at forstå vores behov i løbet af udviklingsfasen. De leverede endda et C5-system til os, som overgik vores forventninger. Især det, at man kan tegne en skabelon og bagefter printe den ud i 1:1 størrelse, havde vi aldrig set før i et C5.”

Adspurgt til sidst om hun ville have lyst til at anbefale Scanditek til andre virksomheder, svarer hun:

”Ja, i allerhøjeste grad. Vi har fået en god service af Scanditek, og vi har hver dag glæde af det C5, de har leveret til os, så jeg vil bestemt gerne fortælle mit netværk om Scanditek.”