'
Fuld tilfredshed

ALL-IN

Vi kombinerer alle nødvendige services i en samlet aftale, så vi sammen kan opretholde markedets bedste oppetid og service.

Kundetilpasset IT-afdeling med Al-Inn betyder, at I kun skal ringe ét sted hen, hvor vi håndterer alle de ønskede IT-services. Med fuld driftssupport, IT-support, og direkte linje til vores konsulenter.

Vi står for hele jeres IT-setup – on-site og off-site – og samarbejder om projekter og rådgivning ved nye tiltag.

SE CASES FOR VORES KUNDER

Designet til kunden

All-In – hvad er det?

Begrebet er kendt fra andre tjenester eller fra rejser sydpå. All-In er en aftale, der dækker alle behov og ønsker:

  • Al support – Ring ét sted og få løst problemerne
  • Al driftansvar – Én ansvarshavende enhed

IT-service – IT-drift: Vi kan tage det fulde ansvar for jeres IT-udfordringer og kan levere en løsning, der dækker behovene og bliver driftet på en fremtidssikret infrastruktur.

Vi leverer alle de velkendte, globale brands, men har også fleksibiliteten til at integrere andre mærker – det skræddersyr vi bare aftalen til. 


Vi stræber efter at give jer oplevelsen af jeres egen IT-afdeling, som blot er bemandet med Scanditek-konsulenter. I samarbejde med jer leverer og planlægger vi fremtidige projekter og løfter opgaverne, så resultatet bliver forbedret IT-performance.


En simplere løsning for jeres medarbejdere, som ikke skal bruge tiden på IT-problemer og i stedet kan dedikerer tiden til at udvikle kerneforretningen.


Kontakt Scanditek for et møde nu!
Vi kan rådgive om, hvordan I skaber bedre performance, udnytter jeres ressourcer optimalt og løfter det interne vidensniveau. Kontakt os for et uforpligtende møde allerede i dag.

© Scanditek – Copyright.
Salgs- og leveringsbetingelser

Download TeamViewer til Windows eller Mac

KONTAKT

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: info@scanditek.dk