'
Fuld tilfredshed

ALL-IN:  IT-service og IT drift

Professionel IT-service og IT-drift. Vi kombinerer alle nødvendige services i en samlet aftale, så vi sammen kan opretholde markedets bedste oppetid og service.

Kundetilpasset IT-afdeling med Al-Inn betyder, at I kun skal ringe ét sted hen, hvor vi håndterer alle de ønskede IT-services. Med fuld support på IT-drift, IT-support, IT-services og direkte linje til vores konsulenter.

Vi står for hele jeres IT-setup – on-site og off-site – og samarbejder om projekter og rådgivning ved nye tiltag.

SE CASES FOR VORES KUNDER

Designet til kunden

IT-drift – IT-services

All-In – hvad er det?

Begrebet er kendt fra andre tjenester eller fra rejser sydpå. All-In er en aftale, der dækker alle behov og ønsker:

  • Al support – Ring ét sted og få løst problemerne
  • Al driftsansvar – Én ansvarshavende enhed

IT-services – IT-drift: Vi tager det fulde ansvar for jeres IT-udfordringer og kan levere en løsning, der dækker behovene og bliver driftet på en fremtidssikret infrastruktur.

Vi leverer alle de velkendte, globale brands og  IT-services, men har også fleksibiliteten til at integrere netop jeres setup – vi skræddersyr aftalen til jeres ønsker. 


Vi stræber efter at give jer oplevelsen af jeres egen IT-afdeling, som blot er bemandet med Scanditek-konsulenter. I samarbejde med jer leverer og planlægger vi fremtidige projekter og løfter opgaverne, så resultatet bliver forbedret IT-performance, med profesionel IT-service og IT-drift.


En simplere løsning for jeres medarbejdere, som ikke skal bruge tiden på IT-problemer og i stedet kan dedikerer tiden til at udvikle kerneforretningen.


Kontakt Scanditek for et møde nu!
Vi kan rådgive om, hvordan I skaber bedre performance, udnytter jeres ressourcer optimalt og løfter det interne vidensniveau. Kontakt Scanditek i Randers for et uforpligtende møde om it-drift og it-service allerede i dag. Vi leverer til hele Østjylland/Aarhus, Midtjylland og Nordjylland m.v.

© Scanditek – Copyright.
Salgs- og leveringsbetingelser

Download TeamViewer til Windows eller Mac

KONTAKT

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: info@scanditek.dk