'
Skip to main content
Altid kundetilpasset IT-installation:

IT-INSTALLATIONER

IT-installationer: Skal vi hjælpe med at designe og rådgive om den IT-installation, der passer bedst til formålet?

Vi leverer løsninger, indenfor IT-installationer, der afspejler jeres ambitioner og sikrer de bedste oplevelser vedrørende samarbejde og sikkerhed.

SE CASES FOR VORES KUNDER

Hvordan kan vi hjælpe?

IT-INSTALLATIONER EFTER MÅL

Netværk & WI-FI

Her kan I læse mere om vores produkter og muligheder med kablede og trådløse netværksløsninger. Alt inden for core, edge og WI-FI kan vi levere – gerne med en af verdens bedste brands på området: Aruba Networks. Vi leverer Netværk & WI-Fi  i Østjylland/Århus, Randers, Midtjylland og Nordjylland m.v.

Server & Storage

IT- installationer: Vi leverer server- og storageløsninger fra nogle af de største brands i verden.  Vi fokuserer på at levere kundetilpassede setups, der sikrer høje oppetider, performance og maksimal sikkerhed. Kontakt venligst Scanditek i Randers for en snak om IT-installationer. Vi leverer IT-installationer i Århus/Østjylland/Randers, Midtjylland og Nordjylland m.v.

PC & Hardware

Her kan I se mere om vores muligheder inden for levering af IT-hardware. Brug os gerne som box-movers, eller høst et større udbytte af vores ekspertise med tilpasset IT-hardware, der er klar til brug ved levering. Alt kan udrulles efter jeres behov og som en service. Vi leverer PC & Hardware i Østjylland/Århus, Randers, Midtjylland og Nordjylland m.v.