'
Altid kundetilpasset IT-installation:

IT-INSTALLATIONER

IT-installationer: Skal vi hjælpe med at designe og rådgive om den IT-installation, der passer bedst til formålet?

Vi leverer løsninger, indenfor IT-installationer, der afspejler jeres ambitioner og sikrer de bedste oplevelser vedrørende samarbejde og sikkerhed.

SE CASES FOR VORES KUNDER

Hvordan kan vi hjælpe?

IT-INSTALLATIONER EFTER MÅL

Netværk & WI-FI

Her kan I læse mere om vores produkter og muligheder med kablede og trådløse netværksløsninger. Alt inden for core, edge og WI-FI kan vi levere – gerne med en af verdens bedste brands på området: Aruba Networks. Vi leverer Netværk & WI-Fi  i Østjylland/Århus, Randers, Midtjylland og Nordjylland m.v.

Server & Storage

Vi leverer server- og storageløsninger fra nogle af de største brands i verden.  Vi fokuserer på at levere kundetilpassede setups, der sikrer høje oppetider, performance og maksimal sikkerhed. Kontakt venligst Scanditek i Randers for en snak om IT-installationer. Vi leverer IT-installationer i Østjylland/Aarhus, Randers, Midtjylland og Nordjylland m.v.

PC & Hardware

Her kan I se mere om vores muligheder inden for levering af hardware. Brug os gerne som box-movers, eller høst et større udbytte af vores ekspertise med tilpasset hardware, der er klar til brug ved levering. Alt kan udrulles efter jeres behov og som en service. Vi leverer PC & Hardware i Østjylland/Århus, Randers, Midtjylland og Nordjylland m.v.

© Scanditek – Copyright.
Salgs- og leveringsbetingelser

Download TeamViewer til Windows eller Mac

KONTAKT

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: info@scanditek.dk