'
Skip to main content
Kunden først

IT SERVICE: BRED VIFTE AF SERVICES

IT-services: Scanditek IT solutions leverer en bred vifte af kundetilpassede løsninger. Vi arbejder tæt sammen med jer om at sikre den bedst mulige snitflade imellem jeres interne IT-afdeling og vores specialister.

Vi kan også varetage alle opgaver som en komplet IT-afdeling, hvor vi stykker vores tjenester sammen efter jeres ønsker. 

Vores IT-services kan omfatte alt fra overvågning til fuld drift og supportaftaler med faste ugentlige konsulentdage on-site, så vi har et fast og tæt samarbejde med jeres medarbejdere.

SE CASES FOR VORES KUNDER

Hvordan kan vi hjælpe?

IT-LØSNINGER EFTER MÅL

ALL-IN

Vi har hos Scanditek stykket en aftale sammen, der hjælper vores kunder via et single point of contact. Vi varetager kundens fulde setup ud fra de fastlagte krav og ønsker.


DRIFT

En driftsaftale hos Scanditek IT Solutions kan indeholde en simpel overvågning af IT-infrastruktur til full-stack-drift af jeres hardware inklusiv support samt det fulde driftsansvar.

KONSULENT

Lad vores konsulenter løfte de tunge opgaver, så I får frigivet interne ressourcer, der i stedet kan bruge tiden på forretningsudvikling og værdiskabende aktiviteter.

Vi kan sammensætte den optimale aftale – kontakt os uforpligtende, og hør mere! Scanditek ligger i Randers, centralt i Østjylland og tæt på Aarhus.