'
Skip to main content
Anerkendte brands og løsninger indenfor hardware:

PC & IT-Hardware

IT-hardware: Vi har håndplukket de bedste brands i verden, der kan levere driftssikre oplevelser og løsninger. Sortimentet kan løfte alle de behov og opgaver, I har i hverdagen. Det rette valg af PC og IT-hardware begynder altid med en tæt dialog om ønsker og muligheder. Kontakt os, og fortæl mere om jeres krav.

SE CASES FOR VORES KUNDER

Professionel PC og IT-hardware

NYE UDFORDRINGER I EN DYNAMISK VERDEN. Vi agerer på markeder, der forandrer sig i en hastig takt, og det kræver tilpasning og handlefrihed at forblive relevant og konkurrencedygtig. Hos Scanditek i Randers hjælper vi kunderne med at træffe optimale valg, ved at vejlede og rådgive om IT-hardware og de løsninger, der kan løse udfordringerne:

  • Forøgelse af medarbejdernes produktivitet og engagement gennem enklere IT.
  • Forenkling af den måde, IT administrerer og sikrer applikationer, enheder, brugere og netværk så de kan levere den bedste medarbejderoplevelse.
  • Udnyttelse af det fulde potentiale i jeres strategi. I har måske brug for at øge fleksibiliteten med cloud og nye digitale værktøjer.
  • Forøgelse af produktiviteten i dagens cloudverden – den gennemsnitlige medarbejder bruger aktivt 36 cloudtjenester til at udføre deres arbejde.

Den moderne arbejdsplads – Hybrid IT 

Fremtiden er over os og vi skaber nye hybride formater for fremtidens arbejde. Danske virksomheder har lært meget under covid-19 og fået feedback fra medarbejderne på, hvad der fx har fungeret og ikke fungeret ved hjemmearbejdspladser. 

En undersøgelse fra Harvard Business Review (2019) viste, at produktiviteten kan øges med 4 %, hvis medarbejderne får mulighed for at arbejde, hvor og hvornår de ønsker.  

Disse faktorer understreger vigtigheden af en fleksibel og hybrid arbejdsplads. Det er vigtigt, at I som arbejdsgiver stiller forskellige, hybride opsætninger til rådighed og lader medarbejderen selv vælge, hvordan han eller hun er mest produktiv i forhold til opgaverne. 

I fremtiden vil vi få brug tre hybride formater af arbejdspladser. Alle skal have let adgang til data og apps. 

Det traditionelle kontor: Hvor det fysiske, sociale og faglige samarbejde og innovation foregår, og IT-infrastrukturen er komplet til rådighed med alle former for data, printere og netværk. 

Hjemmearbejdspladsen til det fokuserede arbejde med adgang til de data, medarbejderen måtte have behov for inkl. kommunikation med kollegaer. 

Ad hoc/Konference til opgraderede virtuelle møder i større og mindre forsamlinger, hvor det er vitalt med en grænseflade til kommunikation på tværs af mange barrierer. På den måde kan man undgå den voldsomme rejseaktivitet, der var reglen tidligere. 


Der har altid været diskussion om den ideelle struktur for kontorer. Det centrale er, at medarbejderne føler sig værdsatte og er i stand til at påtage sig ansvaret. Motivation er den motor, der driver os. Men hvad er brændstoffet?

I dag har vi mere end nogensinde behov for at være åbne over for forandringer. Fleksible strukturer på kontoret imødekommer medarbejdernes behov. I de fleste virksomheder er erhvervslivet dog stadig baseret på ideen om, at vi skal følge strenge regler for ikke at skille os negativt ud. Ledelsen dikterer ofte faste kontortimer på et fast arbejdsområde.

Det er hidtil ofte blevet omtalt som virksomhedens filosofi – ‘sådan gør vi her’. Nye måder at arbejde på tager derimod afsæt i medarbejdernes behov for at fremme motivation og selvstændighed. ‘Gør det, der fungerer bedst’. Det er den moderne tilgang.


MERE INFORMATION

Hvis I har brug for flere informationer om IT-hardware m.v., eller et uforpligtende møde, hører vi gerne fra jer. Kontakt venligst Scanditek i Randers på telefon 87 42 52 00 eller nedenstående knap. Vi leverer til Aarhus, Randers, Østjylland, Midtjylland/Jylland m.v.

MERE INFORMATION

Hvis I har brug for flere informationer eller et uforpligtende møde, hører vi gerne fra jer. Kontakt venligst Scanditek i Randers på telefon 87 42 52 00 eller nedenstående knap. Vi leverer til Aarhus, Randers, Østjylland, Midtjylland/Jylland m.v.

HP pc logos

Lenovo fuld

Microsoft