'
Skip to main content
Smart og ligner Offie365

DYNAMICS NAV 2013

Microsoft Dynamics NAV 2013 er et økonomisystem, der er målrettet små og mellemstore virksomheder, primært handels-, service- og produktionsvirksomheder. Systemet kan rumme 4-250 brugere.

Systemet er brugervenligt, da det ligner Microsoft Office. Og det kan afvikles på Windows Azure eller i en anden cloud, ligesom det kan tilgås fra mobile enheder. I opnår dermed stor fleksibilitet og mobilitet ved at kunne bruge systemet på farten. Dynamics NAV kan afvikles på egne servere, eller det kan hostes.

SE CASES FOR VORES KUNDER

UDVALGTE FORDELE VED DYNAMICS NAV 2013:

Dynamics NAV giver jer et større overblik over jeres virksomhed og mere effektive arbejdsgange. Lad os tage et kig på disse fordele:


MANGE MULIGHEDER GIVER OVERBLIK

Overblikket kommer som følge af systemets mange anvendelsesmuligheder: økonomistyring, leverandørstyring, lagerstyring, projektstyring, produktionsstyring, kundestyring (CRM), salg og marketing, BI og HR.

Dynamics NAV 2013 samler altså stort set alle forretningsprocesser i ét system. Derved får I et bedre overblik over jeres virksomhed. Det gør jer i stand til at træffe hurtigere beslutninger og dermed bedre tilpasse virksomheden til den dynamiske omverden.


LETTERE ARBEJDSGANGE, ØGET EFFEKTIVITET

Effektiviseringen af arbejdsgange sker ved, at Dynamics NAV 2013  gør dem hurtigere at udføre. Det sparer tid for de ansatte  og giver dem bedre forudsætninger for at højne deres produktivitet, samtidig med at det sænker virksomhedens omkostninger.

I sidste ende kan det betyde en konkurrencemæssig fordel for jeres virksomhed og forbedre dens mulighed for at udvikle sig og nå dens mål.

VI SKRÆDDERSYR DYNAMICS NAV 2013 TIL DIG

Dynamics NAV 2013 fås i en startpakke og en udvidet pakke, begge inkl. moduler med forskellige funktioner. Alle moduler kan videreudvikles og nye tilkøbes. Det sikrer, at systemet opfylder alle de unikke behov, som jeres virksomhed end måtte have – uanset virksomhedens størrelse.

Scanditek er specialister i NAV. Vi laver alle nødvendige tilpasninger af systemet. Support i brugen af systemet yder vi også. Du har med andre ord altid hjælp lige ved hånden. Mere information: Kontakt IT-afdeling Vest i Randers eller IT-afdeling Øst i Glostrup.

Hvis I har nogle spørgsmål til Microsoft Dynamics NAV 2013, eller hvis I har brug for et uforpligtende møde, er I velkommen til at kontakte os på telefon 87 42 52 00, e-mail: info@scanditek.dk.  Adresse. Eriksvej 24, 8960 Randers SØ.

Vi har kunder over det meste af landet: Midtjylland/Østjylland/Århus, Randers, Hobro, Mariager, Hadsund, Midtjylland, Viborg, Vejle, Sjælland/København, Glostrup m.v.