'
Skip to main content
VORES KUNDER SIGER

FULL-SERVICE IT-PARTNER

Vores kunder anerkender vores spidskompetencer, ikke mindst inden for HPE Aruba, der sikrer stabil og driftssikker Wi-Fi og netværksadgang. Vores løsninger tager altid udgangspunkt i jeres nuværende og fremtidige behov – sammen sikrer vi jeres vækst- og udviklingsmuligheder.

IT-behov varierer dynamisk på tværs af brancher og virksomheder. Den realitet imødekommer vi med IT-løsninger, som er 100 procent baseret på jeres krav og ønsker. Løsningerne spænder fra cloudplatformen Microsoft 365 til Dynamics økonomi- og ERP-systemer.

Kontakt os, og hør mere om vores brancheløsninger.

CASES

HØR VORES KUNDERS HISTORIER


INFRASTRUKTUR – TELEFONI – ØKONOMISYSTEMER – BRANCHELØSNINGER
NETVÆRKSLØSNING

Broby Friskole & Sportsefterskole

På Broby Friskole & Sportsefterskole havde de problemer med dækningen fra det trådløse netværk. Netværksløsningen og AP-antennerne var nedslidte, og sammen med Scanditek har skolen derfor implementeret en ny løsning baseret på Aruba fra HPE.

Læs mere

ØKONOMISYSTEM

Dan Vals

Dan Vals A/S er en virksomhed, som er specialist i profilvalsning. Virksomheden er underleverandør til brancherne vind, industri, byggeri og transport.
Scanditek har leveret det C5-system, Dan Vals anvender.

Læs mere

NETVÆRKSLØSNING

Randers FC

Randers FC A/S er en professionel dansk fodboldklub. Scanditek IT Solutions har installeret det trådløse netværk, der dækker henholdsvis administrationen, VIP-faciliteterne og presseområdet på klubbens stadion, Cepheus Park Randers.

Læs mere

BRANCHELØSNING

MJ Service

MJ Service A/S er en rengøringsvirksomhed med mere end 200 medarbejdere. Virksomheden løser opgaver inden for rengøring og facility management for en bred vifte af virksomheder.

Læs mere

INFRASTRUKTUR/TELEFONI

Scan Auto / Dybbroe Group A/S

”Vi er et handels- og distributionsselskab, og en del af vores strategi og målsætning er at drive forretningen via effektive partnerskaber. Derfor står bl.a. Danske Fragtmænd for distributionen, mens IT-infrastrukturen er outsourcet til Scanditek IT Solutions.”

Læs mere

Økonomisystemer . Brancheløsninger

Kathrine Andersen Chokolade

Historien begynder for mere end hundrede år siden, hvor Kathrine Andersen i sit århusianske konditori fik succes med sine håndlavede chokolader.

Læs mere