'
Skip to main content
Løsninger der frigør potentialet

ØKONOMISYSTEMER

Økonomisystemer: I dagens konkurrence er det ikke nok at have potentiale. Succes afhænger af, hvor godt I udnytter potentialet. Med ERP fra Scanditek får I ikke bare en løsning, der øger jeres økonomiske overblik og minimerer de administrative omkostninger. I får fordele her og nu, der rækker ind i fremtiden. 

Hos Scanditek IT Solutions er vi bevidste om, at IT-løsninger er en beslutning, der kræver mange overvejelser. At træffe det rigtige valg mht. økonomisystemer kan være afgørende for en virksomheds fremtidige succes. Vi har gennem et mangeårigt samarbejde med vores kunder – store som små – oparbejdet en stor viden om de faktorer, der afgør, om implementeringen af en IT-løsning bliver en succes. 

Vores fornemste opgave er at rådgive og servicere vores kunder, så I får de bedste forudsætninger for at udvikle virksomheden. Vi sætter en ære i at lytte til jer, for kun ved at forstå jeres behov og forventninger kan vi bidrage med størst mulig værdi. 

SE CASES FOR VORES KUNDER

ØKONOMISYSTEMER TIL ALLE UDFORDRINGER

Microsoft Dynamics C5 

Et af de mest kendte økonomisystemer, som stadig bruges hos mange danske virksomheder.
Systemet kan ikke længere købes, men har I denne løsning, kan vi hjælpe med drift, tilpasning og udvidelse.

Microsoft Dynamics Nav

Et økonomisystem, der er målrettet små og mellemstore virksomheder, primært handels-, service-og produktionsvirksomheder. Systemet kan rumme 4-250 brugere. Det er desuden brugervenligt, da det ligner Microsoft Office. 

Microsoft 365 Business Central

Microsoft nyeste løsning, som understøtter små og mellemstore virksomheder. Denne løsning er cloudbaseret og er den komplette IT–løsning til administration og styring af virksomheden.  

FIGURATOR

Nyt dansk 360 graders ERP-system, der som standard har langt de fleste funktioner, som moderne virksomheder efterspørger. Figurator dækker ethvert behov fra den lille til den store virksomhed, hvad enten det skal være cloud eller on-premise.. Løsningen indeholder ud over økonomi også projekt, servicestyring samt udlejningsstyring.

UNICONTA

Moderne økonomisystem til små og mindre virksomheder. Systemet er cloudbaseret og indeholder økonomi, debitor, kreditor, lager- og projektstyring samt en mindre CRM-løsning. Komplet og moderne økonomisystem til den mindre virksomhed.