'
Din fest, vores speciale

EVENT IT OG FESTIVAL IT

IT til festivaller og events: Vi har igennem 10 år leveret stabile forbindelser på festivalpladser landet over. Fra fyrværkerisalg på en mark i Jylland til kæmpe events på Refshaleøen. Vi kan levere det, der er brug for. Altid.

SE CASES FOR VORES KUNDER

IT til festivaller og events

Event-IT og Festival IT. Vi får det til at spille!

Brug for en IT roadie?

Vores IT-konsulenter er altid klar på at gå den ekstra mil eller svømme den ekstra meter for at få de mange fiberkablers ender til at nå hinanden. Vi sætter jeres arrangement forrest med løsninger til fx online kasseapparater/POS systemer. Vi leverer administrativt, kabler og IT-netværk eller løsninger via Wi-Fi.


Vi har igennem de sidste 5 år leveret infrastruktur til Skive Festival og vi nyder det tætte samarbejde, hvor vi trækker egne kabler og monterer mobilt udstyr i master.


Vi dækker Randers’ superligastadion med Wi-Fi netværk
Når tusindvis af tilskuere samles på Randers’ superligastadion Cepheus Park til en god fodboldkamp, kan de være online på mobilen fra start til slut. En topmoderne Wi-Fi-installation sikrer, at tilskuerne kan gå på nettet uden forsinkelser og giver samtidig stadion en ny marketingplatform til digitale services.


Vi har serviceret større festivaler som Copenhell og Heartland samt mindre events som Hansted Live i Svendborg, hvor vi de sidste par år har bidraget med vores setup til deres arrangement.

Vi ser frem til at vi kan feste sammen igen!


Kontakt Scanditek i Randers for et møde nu!
Vi kan rådgive jer om, hvordan festen kommer på skinner og bliver en god oplevelse for alle gæster – uden efterfølgende tømmermænd for administration og initiativtagere.. Kontakt os for et uforpligtende møde.

© Scanditek – Copyright.
Salgs- og leveringsbetingelser

Download TeamViewer til Windows eller Mac

KONTAKT

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: info@scanditek.dk