'
OM SCANDITEK

DET VI TÆNKER, SIGER VI.
DET VI SIGER, GØR VI.

Scanditek er først og fremmest kundens tætte rådgiver. Vi kan fungere som jeres eksterne IT-afdeling, der rådgiver om de bedst mulige løsninger, og som sørger for både drift og hosting af løsningerne. Vi tilpasser vores økonomisystemer og supplerer med egenudviklede moduler.

Blandt vores spidskompetencer er levering af meget stabile og driftssikre serverløsninger, netværksløsninger og Wi-Fi. Vi går langt for at skabe tryghed hos vores kunder.

Gennem tætte relationer og langvarige samarbejder med vores kunder har vi oparbejdet en stor viden om, hvad der afgør, om en IT-løsning bliver en succes. Vi kan fungere som en full-service IT-partner, og vores løsninger spænder på tværs af brancher.

Ingen opgave er for lille eller for stor for os.

ERFARNE MEDARBEJDERE

Scanditek består af erfarne netværksspecialister og fagfolk inden for økonomisystemer. Det betyder, at alle de IT-udfordringer, som vores kunder står over for, bliver løst optimalt. Vores medarbejdere er nøje udvalgt efter faglige kriterier og menneskelige værdier.

MISSION

Formålet med Scanditeks arbejde er at levere IT-løsninger, som giver vores kunder de bedste forudsætninger for at udvikle deres virksomhed. Derudover skal vi yde en service, der sætter vores kunder i stand til nemt og bekvemt at bruge vores løsninger.

Vores service skal bestå af professionel rådgivning før, under og efter salget. Det skal give kunderne tryghed og lyst til at handle hos Scanditek igen. I rådgivningen skal vi tage hensyn til individet, så de individuelle behov imødekommes.

MARKEDSLEDENDE PRODUKTER

Vores løsninger er baseret på markedsledende produkter, som alle sætter sikkerhed i højsædet. Vi leverer rådgivning, der er baseret på den nyeste teknologi og repræsenterer mest mulig værdi for kunden. Vi sørger altid for kvalitetssikring, stabilitet og optimering af produkterne.

VISION

Vores vision er en række holdepunkter, der fungerer som ledestjerner for os og tager afsæt i vores mission:

  • At være den fortrukne sparringspartner hos vores kunder inden for IT.
  •  At besidde de største kompetencer og hele tiden være på forkant med udviklingen.
  • At være blandt de førende Microsoft Business Solutions Partnere i Danmark.
  • At være en attraktiv virksomhed, som er i stand til at tiltrække og fastholde kompetente og engagerede medarbejdere.

© Scanditek – Copyright.
Salgs- og leveringsbetingelser

Download TeamViewer til Windows eller Mac

KONTAKT

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: info@scanditek.dk