'
Skip to main content
MONSTER GOD

SUPPORT

“Det sker ikke for os. Vi har jo aldrig mistet data. Det hele er blæst op i pressen.” Alt for mange undervurderer de it-trusler, der desværre er meget reelle og i stigning.

SE CASES FOR VORES KUNDER

IT-TRUSLER

KENDER DU DISSE ALVORLIGE IT-TRUSLER?

Ifølge Rigspolitiet har 9 ud af 10 virksomheder oplevet hacking, men kun 12 procent erkender, at de har været udsat for it-kriminalitet. Enten skjuler virksomhederne det, eller også har de ikke opdaget det.

Realiteterne er, at it-kriminalitet er i stærk stigning, og at for få tager det alvorligt. Det vil vi gerne
ændre hos Scanditek, hvor vi blandt andet udvikler løsninger til at modvirke trusler som disse:


Cryptovirus og Cryptomining (ransomware)
Kriminelle krypterer dine filer gennem ondsindet kode, så du ikke kan få adgang til dem, før du betaler en løsesum. Det kan også være infektion af dine it-ressourcer, som så bliver brugt til at udvinde kryptovaluta.


Et hårdt slag for forretningen – it-nedbrud
Der kan være mange årsager til it-nedbrud – fx netværksproblemer, fejl i it-systemerne eller ransomware. Under alle omstændigheder kan nedbrud være lige så alvorlige som andre former for it-problemer og hacking.

Spam og Phishing – bliver stadig flittigt brugt Cyberkriminelle prøver at lokke nøgler og informationer ud af dine it-systemer for at få adgang til at tømme konti og databaser. Nogle af disse angreb virker amatøragtige, men it-kriminelle bliver bedre og bedre til det.


Malware på mobile enheder – smartphones og tablets
Alle virksomheder hylder mobilitet og giver medarbejderne mulighed for at være produktive på farten. Men hele 10 procent af arbejdsmobilerne får malware, og mange er ikke opmærksomme på den risiko.


Kontakt Scanditek for et møde nu!
Vi kan rådgive dig om, hvordan du sikrer virksomheden og kan slå igen, hvis angrebet rammer. Kontakt os for et uforpligtende møde – for en sikkerheds skyld.