'
Skip to main content
MONSTER GOD

EKSTERN IT-AFDELING

Optimering af processer, mobile medarbejdere og stærkere kundeengagement står højt på agendaen hos mange private og offentlige institutioner. Samtidig er der krav om stabilt og gratis Internet til en Bring Your Own Device (BYOD) kultur. Dette forventes i dag, uanset om man møder op på en skole, i det offentlige rum eller er i en virksomhed.

SE CASES FOR VORES KUNDER

EKSTERN IT-AFDELING

RÅDGIVNING FREM FOR ALT

Det kan være svært at danne sig overblik og navigere i, hvilke IT-løsninger og hvilken IT-infrastruktur, der bedst understøtter offentlige institutioner, skoler og private virksomheder i dag – uden at kompromittere sikkerheden.

Scanditek er en full-service IT-partner, der hjælper virksomheder og offentlige institutioner med at identificere og implementere de helt rigtige IT-løsninger. Scanditek rådgiver i processen omkring valg af IT-løsninger, skræddersyer til kundernes behov, så kunderne kan koncentrere sig om deres kerneforretning.

Med mere end 20 års erfaring inden for opbygning af infrastruktur fra start til idriftsættelse og efterfølgende support, er Scanditek en full-service IT-partner, der samtidig sikrer, at kunden får afkast af investeringer ved løsningen i form af produktivitets gevinster samt optimering af drift og processer.

”Scanditek er kundens IT-afdeling, der rådgiver med de bedst mulige løsninger, drifter og hoster løsningerne og håndterer alt efterfølgende support.”


Kvalitet i vores løsninger
En af Scanditek’s spidskompetencer er at levere netværks- og serverløsninger fra HPE / Aruba, der sikrer stabil og driftssikker wi-fi og netværksadgang. Scanditek’s løsninger tager altid udgangspunkt i kundens nuværende og fremtidige behov og vi sikrer sammen kundens fremtidige udviklingsmuligheder.

IT-behov varierer på tværs af brancher og virksomhedstyper og er ofte dynamiske. Den realitet imødekommer Scanditek, der leverer full-service IT-løsninger, som er 100 procent baseret på kundens behov. Løsningerne spænder fra Cloud-platformen Microsoft Office 365 til Dynamics økonomi- og ERP-systemer.

Scanditeks løsninger spænder på tværs af brancher, herunder:
– Netværksløsninger og Wi-Fi til skoler og offentlige institutioner, virksomheder samt stadions, konferencefacilieter mm.
– Hybrid-løsninger og hosting on-premise, hvor
Scanditek drifter hele eller dele af IT-løsningen
– Mobile løsninger, understøttelse af BYOD og IT-sikkerhed.
– Hosting og drift af Office 365, Dynamics C5 og NAV samt andre IT-løsninger for små og mellemstore virksomheder inden for transport og logistik, shopping og industri.


Rådgivning frem for alt
Scanditek er først og fremmest rådgiver og den foretrukne IT-partner, der rådgiver kunden så de er på
forkant med udviklingen. Gennem de rette samarbejdspartnere og medarbejdere, der løbende videreuddannes og udvikles med nye kompetencer, er Scanditek i stand til at levere rådgivning, der er baseret på den nyeste teknologi, skræddersyet til kundens behov og har fokus på værdi for kunden.

De vigtigste værdier, der driver Scanditek er:
– Skræddersyet rådgivning og løsninger baseret
på kundens behov
– Kvalitetssikring, stabilitet og tillid
– En IT-Partner, der altid udfører det gode IT håndværk og bliver til opgaven er løst

Scanditek’s motto er:
Det vi tænker, siger vi. Det vi siger, gør vi.