topOekonomisystemer

 • NAV

  NAV

  C5 2014

  C5 2012

  boks c5

  Egne moduler

  boks moduler

UNICONTA

Moderniser din virksomheds økonomistyring med Uniconta. Det komplette 100% cloud baserede økonomisystem.

Erik Damgaard har udviklet økonomisystemer siden 1983. Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer,  som Erik Damgaard har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

Scanditek Øst i Glostrup og Scanditek Vest i Randers er specialister i Uniconta.

 

Uniconta er et regnskabsprogram, med alt hvad du behøver

Resultatet er et intuitivt regnskabsprogram, der opfylder alle behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde, funktioner giver et komplet overblik over virksomhedsøkonomien og kan hjælpe med at gøre virksomheden mere effektiv og rentabel. Med Uniconta kan du:

 • Håndtér din økonomistyring, logistik og projekter

 • Opret egne felter og kartoteker

 • Tilpas skærmbilleder, flere åbne skærmbilleder

 • Generer og download egne rapporter

 • Upload og vedhæft elektroniske dokumenter og bilag i alle formater

 • Nem søgning på alle data

 • Værktøj til integration med andre programmer

Din egen løsning – også i skyen

Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen.

Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Erik Damgaards økonomisystemer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. 

Derfor kan kunderne nyde godt af de tillægs- og integrationsløsninger, som vores partnere tilbyder til Uniconta. Det er nemlig vores princip, at vi udvikler en standard økonomiløsning, for det er vi gode til. Så lader vi det være op til vores partnere og samarbejdspartnere, at tilbyde løsninger rundt omkring Uniconta, der er tilpasset til enkelte brancher, funktionsområder og specialløsninger.

Maksimal hastighed

Uniconta er en App, der afvikles ligesom Microsoft Office. Vi kører på PC eller Mac, men gemmer alle data i skyen. Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider.

Du er ikke afhængig af en browser, der låser, ”glemmer data” eller smider dig af. Det er ligesom en app på din smartphone eller tablet, derfor skal du først installere Uniconta på din PC.

PC, tablet eller smartphone

Uanset om du bruger pc, tablet eller smartphone, har du altid adgang til brugervenligt design. Økonomissystemet er nemlig opbygget i responsivt design, således at løsningen tilpasser sig til den hardware, du bruger.

Enkel konvertering

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer, som f.eks. Microsoft Dynamics C5 og e-conomic.

Ved skift til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.

Prøv Uniconta, et af de førende økonomisystemer, helt gratis:

Du kan prøve systemet på dine egne data - helt gratis. Så får du mulighed for at lære alle moduler og funktionaliteten at kende med data, du kender. Du kan også prøve helt forfra med nye data, gratis. Det er først, når du tager systemet i brug, at du skal begynde at betale.

Har du konverteret egne data og ikke ønsker at anvende Uniconta, bliver disse data automatisk slettet efter en periode uden aktivitet.

Tæt integration til ChannelCRM

Med sin tætte integration til ChannelCRM, er Uniconta det perfekte match for mindre og mellemstore virksomheder, som ønsker et af de mest brugervenlige økonomisystemer på markedet.

Uniconta - 100% cloud baseret,

Læs mere om økonomisystemet i denne brochure 

Vi har kunder over det meste af landet: Midtjylland/Østjylland/Århus, Randers, Hobro, Mariager, Hadsund, Midtjylland, Viborg, Vejle, Sjælland/København, Glostrup m.v.

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT