topOmos

Om Scanditek

 

Scanditek er først og fremmest rådgiver for sine kunder. Vi kan fungere som kundens eksterne IT-afdeling, der rådgiver om de bedst mulige løsninger, og som sørger for både drift og hosting af løsningerne.Vi tilpasser f.eks. vores økonomisystemer til vores kunder, og vi kan supplere dem med egenudviklede moduler. Blandt vores spidskompetencer er levering af meget stabile og driftsikre server-løsninger, netværksløsninger og WI-FI. Vi gør alt, hvad vi kan for at skabe tryghed hos vores kunder.

Vi har gennem et mangeårigt samarbejde med vores kunder – store som små – oparbejdet en stor viden om de faktorer, der afgør, om implementeringen af en IT-løsning bliver en succes. Vi kan fungere som en full-service IT-partner, som implementerer fremtidssikrede løsninger, og dermed også økonomisk optimale løsninger. Scanditek`s løsninger spænder på tværs af brancher, og ingen opgave er for lille eller for stor for os.

Erfarne medarbejdere

Scanditek består af erfarne netværksspecialister og specialister indenfor økonomisystemer. Det medfører, at alle de IT-udfordringer, som vores kunder står over for, bliver løst optimalt. Vores medarbejdere er nøje udvalgt efter faglige kriterier og menneskelige værdier.

Markedsledende produkter

Vores løsninger er baseret på markedsledende produkter, som alle sætter sikkerhed i højsædet. Vi leverer rådgivning, der er baseret på den nyeste teknologi, og som har mest værdi for kunden. Vi sørger altid for kvalitetssikring, stabilitet og optimering af produkterne.

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT