topOmos

Om Scanditek

Hos Scanditek er vi bevidste om, at køb af IT-løsninger er en beslutning, der kræver mange overvejelser. At træffe det rigtige valg kan være afgørende for en virksomheds fremtidige succes. Vi har gennem et mangeårigt samarbejde med vores kunder – store som små – oparbejdet en stor viden om de faktorer, der afgør, om implementeringen af en IT-løsning bliver en succes.

Vores fornemste opgave er at rådgive og servicere vores kunder, så de får de bedste forudsætninger for at udvikle deres virksomhed. Vi sætter derfor en ære i at lytte til dem. For kun ved fuldt ud at forstå deres behov, krav og forventninger kan vi skabe mest mulig nytte for dem og samtidig øge deres forventninger.

Erfarne medarbejdere

Scanditek består af erfarne C5- og netværksspecialister, som hver især har en høj faglig stolthed. Det medfører, at alle de IT-udfordringer, som vores kunder står over for, bliver løst. Derfor er ingen udfordring for stor til Scanditek. Vores medarbejdere er nøje udvalgt efter faglige kriterier såvel som menneskelige værdier.

Markedsledende produkter

Vores løsninger er baseret på markedsledende produkter, som alle sætter sikkerhed i højsæde. Vi tilpasser produkterne til den enkelte kunde og supplerer dem med egenudviklede moduler, hvis det er nødvendigt for at opfylde kundens behov, eller hvis det kan øge kundens nytte af produkterne.

 

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT