topbillede til nyheder

 • Økonomisystemer

  oekonomisystemer

  Skolenetværk

  Netværksløsninger

  Brancheløsninger

  Brancheloesninger

Få kontrollen tilbage over jeres IT infrastruktur!

Hvis overblikket er blevet besværligt og tidskrævende - Lav en plan.

Mange danske virksomheder oplever, at deres IT infrastruktur har ændret sig over de senere år. IT løsningerne har fået en større og større betydning og medarbejderen / virksomhederne oplever at flere enheder er tilsluttet til netværket.

Medarbejdere er ikke længere afhængige af normale kontortider. Flere medarbejdere har hjemmearbejdspladser og samtidigt ønsker medarbejderene en øget fleksibilitet. Dette betyder ofte at de tilslutter egne enheder til netværket hvorved sikkerheden og overblikket forsvinder.

IT infrastrukturen kan have udviklet sig til at være kompleks og svær at få overblik over. Ligeledes er der også opstået mange sikkerheds problematikker som følge af de mange enheder som er blevet tilsluttet.

Det første skridt på vejen til overblik og kontrol over din IT infrastruktur er at finde ud af, hvad der er tilsluttet dit netværk. På den måde kan du få sikret din data.

Måden at få kontrol over netværket er en plan som indeholder følgende punkter:

 1.  Identificer hvilke enheder der bliver benyttet, hvor mange, hvor de er tilsluttet og hvilke OS, der er supporteret.
 2. Håndhæv de definerede sikkerheds politikker på tværs af brugere og enheder for at give den korrekte adgang uanset hvilken bruger, enhed eller lokation.
 3. Beskyt dine ressourcer via en dynamisk kontrol.
 4. Vær forberedt på usædvanlig aktivitet på dit netværk og hav systemer til at kunne blokere for enheder som pludselig ændre opførsel.

Med den eksisterende arbejdsbyrde som mange IT ansvarlige oplever, er det ofte ikke realistisk at man tilstadighed kan varetage kontrollen.

En mulighed for at løse ovenstående udfodringer er Arubas NAC løsning ClearPass hvor du nemt kan få kontrol og synlighed over dit netværk tilbage igen.

Se ventuelt mere her:

http://www.arubanetworks.com/products/security/network-access-control/

 

Sikkerhedsløsning til WIFI og kablet netværk

Sikker adgang med automatiserede funktioner
 

ClearPass giver dig mulighed for at sikkert at integrere stort set en hvilken som helst enhed på ethvert netværk. Ideel til klargøring og integration af BYOD (bring-your-own-device) og gør det nemt for it-udleverede og personlige mobile enheder at oprette sikker forbindelse til et hvilket som helst netværk ved at:

 • Centralisere adgangspolitikker på tværs af hele netværket
 • Automatisere differentieret bruger- og enhedsadgang
 • Administrere politikker
 • Tilvejebringe enheder af hensyn til sikker adgang og netværksevaluering

ClearPass er med til at sikre, at hver enkelt bruger har de korrekte adgangsrettigheder, der er baseret på, hvem de er, og hvilke enheder de bruger. Det er vigtigt, når antallet af forbrugerenheder samt IOT der er forbundet til netværket – Windows, Mac OS X ®, iOS, Android™ og Linux – forøges, og når adgang er påkrævet af et bredere udvalg af brugere, herunder medarbejdere, besøgende, kunder og leverandører. ClearPass' funktioner omfatter:

 • BYOD-klargøring og integrationsframework for alle netværk
 • Automatisk integration til enheder med Windows, Mac OS X, iOS og Android
 • Forbedrede politikbeslutninger med komplet overblik og kontekstafhængige profiloplysninger om enheder
 • Skalerbart, brugervenligt administrationssystem af hensyn til sikker gæsteadgang.
 • Tilstands- og helbredstjek i virksomhedsklassen, der strækker sig ud over grundlæggende netværksadgangskontrol NAC)

ClearPass-politikstyring

ClearPass-politikstyringsplatformen er en omfattende politikadministrationsløsning, der kan sikre næste generations mobilitetstjenester, forbedre netværksbaseret adgangssikkerhed og overholdelse og strømlining af netværkshandlinger til kabelbaserede, trådløse og virtuelle private netværksmiljøer (VPN). Detaljerede oplysninger om netværkets adgangsrettigheder kan være baseret på brugerrolle, enhedstype og tilstanden for slutpunkt, klokkeslæt m.v. ClearPass-politikstyrings funktioner:
 

 • ClearPass Onboard – et program, hjælper med at forenkle og automatisere netværkets implementeringsproces for Windows, Mac OS X samt mobile enheder med iOS og Android. Det er muligt at konfigurere 802.1X-indstillinger, distribuere og tilbagekalde unikke enhedslegitimationsoplysninger og sende vigtige programmer til enheder. 
 • ClearPass Guest, et skalerbart, brugervenligt administrationsprogram for besøgende, der giver sikker kabelforbundet og trådløs netværksadgang til gæster og deres mobile enheder. Det hjælper dig med at strømline processer for it-arbejdsgangen og giver ansatte, der ikke arbejder i it-afdelingen, mulighed for at oprette midlertidige Wi-Fi-gæstekonti. 
 • ClearPass OnGuard – et program, der kan levere avancerede, komplette evalueringer og statuskontrollerer med henblik på at sikre overensstemmelse og netværksbeskyttelse, før enheder opretter forbindelse. Det giver dig mulighed for passende reaktion, når antivirus, peer-to-peer-programmer og USB-lagringsenheder registreres, herunder automatisk afhjælpning.

 

Vælg hardware- eller softwareversioner

ClearPass-adgangsadministrationssystemet er tilgængeligt som hardwareenheder, der er optimeret til at køre ClearPass-software til administration af politikker, der er udviklet til at eliminere alle potentielle problemer med inkompatibilitet eller ydeevne for hardware.

ClearPass fås også som en virtuel enhed, der understøttes på følgende platforme:

 •  VMware ESXi Server 4.0+, 5.0+
 •  VMware ESX Server 4i, version 4.1.0+
 •  VMware Workstation (alle versioner)
 •  VMware Player 3.0+
 •  VMware Server 2.0+
 •  Microsoft Hyper-V Server 2012 R2
 •  Microsoft Windows Server 2012 R2 Hyper-V Enterprise​

 

 

Et hav af muligheder med Aruba Central

Nu er strategisk WFI løsningen også en mulighed for SMB virksomheder.

Aruba Central er Aruba’s cloudbaserede management platform, som i kombination med Aruba’s Instant access points og switche udgør en samlet Wi-Fi løsning hos kunden - uden brug af dyre controllere og komplekse management værktøjer. Aruba Central + IAP er derfor en ideel Wi-Fi løsning for små og mellemstore virksomheder, satellitkontorer samt WaaS.
 
Sammenkoblet med Aruba Activate giver Central mulighed for fuld zero-touch deployment af access points. Helt enkelt konfigureres access point fra Central, og når det tændes og rammer netværket, finder det selv ”hjem” og konfigureres herfra automatisk. Det samme gælder med udrulning af softwareopdateringer, der sker automatisk idet de frigøres.
 
Aruba Central giver herefter it-administratoren indsigt i, hvordan applikationer afvikles over netværket, hvilke devices/brugere tilgår hvad, samt mulighed for at blokere eller begrænse brugen af specifikke applikationer og prioritere de, der er kritiske for virksomheden. 
 
Med Central følger også en komplet captive portal løsning med mulighed for at give brugere adgang via sociale medier, sponsored login, SMS login samt det almindelige lobby administrator login.
Aruba Cafe HotSpot.jpg
Aruba Central er en 100% management plane løsning, så Data samt Control plane er stadig styret af kundens access points. Det betyder at kunden ikke er afhængig af nedetid på grund af en Internet forbindelse som dør, eller hvis Aruba’s cloud skulle gå ned. Dette er forskelligt ift. løsninger fra andre leverandører, hvor control plane ligger i skyen med tilhørende risikoen for at miste funktionalitet og netværksforbindelse.
 

Ønsker du at vide mere – kontakt os pr telefon allerede idag 8742 5200

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT