topNetvaerks

 • Wi-Fi

  Wi-Fi

  Netværksløsninger

  Netvaerksloesninger

  Servere

  Servere

  Hosting

  Hosting

 • Office 365

  Office 365

  Til venues

Netværksløsninger

Scanditek er specialister i netværksløsninger til virksomheder og venues.

Produkter inddelt i kategorier

Vi tilbyder både kablede og trådløse netværksløsninger, som du kan læse mere om her på siden.

Løsningerne har vi inddelt i underkategorier, så du lettere kan finde, hvad du søger. Se i menuen til venstre eller i den ovenstående ”slide-funktion”, hvor du kan bladre igennem underkategorierne ved at holde din musemarkør hen over dem.

Vi er certificeret leverandør af produkter fra Aruba Networks og Cisco, som er blandt verdens førende netværksproducenter.

Det får du af os

Vi kan hjælpe uanset, om du ønsker et nyt netværk til din virksomhed, eller hvis du oplever udfordringer med jeres eksisterende netværk.

Alle vores netværksløsninger skræddersyr vi til din virksomheds unikke behov. Vi står desuden for alt levering og installering, så du ikke selv behøver røre en finger.

Vores kompetente og erfarne konsulenter yder en professionel rådgivning og support. Vores største styrke er, at vi altid får dit netværk til at fungere optimalt. Det skyldes især 2 ting. For det første sætter vi en ære i vores arbejde, og for det andet har vi ekspertise i fejlfinding.

Mere information

Hvis du har nogle spørgsmål til netværksløsninger, eller hvis du har brug for et uforpligtende møde, er du velkommen til at kontakte vores konsulenter på telefon 87 42 52 00, e-mail: clDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT