topOekonomisystemer

 • NAV

  NAV

  C5 2014

  C5 2012

  boks c5

  Egne moduler

  boks moduler

Microsoft Dynamics C5 og Microsoft Dynamics NAV

Dit økonomisystem afgør din succes - Microsoft Dynamics C5 og NAV:

Scanditek Øst i Glostrup og Scanditek Vest i Randers er specialister i økonomisystemerne fra Microsoft, samt i økonomisystemet: UNICONTA.

I dagens konkurrence er det ikke nok at have potentiale. Om din virksomhed får succes afhænger af, hvor godt du udnytter dens potentiale. Med Microsoft Dynamics C5 og  Microsoft Dynamics NAV får du en løsning, der øger dit økonomiske overblik og minimerer dine administrative omkostninger. På den måde frigør du tid og penge, som du kan bruge på at udvikle virksomheden, så du kan holde den foran dine konkurrenter. 

Økonomisystemerne er de mest anvendte og velkendte økonomisystemer med mere end 85.000 brugere. C5 og NAV er meget brugervenlige økonomisystemer. Dynamics NAV og C5  giver et godt overblik over virksomhedens økonomiske aktiviter, leverandører, kunder og lagerbeholdning m.v.

Økonomisystemer:

Scanditek i Randers og Glostrup er eksperter i følgende økonomisystemer fra Microsoft, som vi er certificeret forhandler af: samt økonomisystemet UNICONTA:

 • Microsoft Dynamics C5 2012 
 • Microsoft Dynamics C5 2014
 • Microsoft Dynamics Nav
 • Uniconta

De forskellige økonomisystemer tjener samme overordnede formål, men de henvender sig til forskellige virksomhedsstørrelser og -behov, da de adskiller sig fra hinanden i deres funktionalitet.

Dynamics NAV, C5 og Uniconta er alle brugervenlige økonomisystemer.

Scanditek tilbyder også support i brugen af økonomisystemer: NAV og C5, samt support i brugen af Uniconta. Kontakt Scanditek Øst i Glostrup, eller Scanditek Vest i Randers for nærmere info om support af økonomisystemerne fra Microsoft og Uniconta.

Egenudviklede moduler

Vi tilpasser vores økonomisystemer til vores kunder og supplerer dem med egenudviklede moduler, hvis det er nødvendigt for at opfylde kundernes behov, eller hvis det er til ekstra nytte for kunderne. Med andre ord får du som kunde et økonomisystem, der er skræddersyet til din virksomhed – uanset hvilken branche du kommer fra. Kontakt Scanditek Øst i Glostrup, eller Scanditek Vest i Randers for nærmere info om mulighederne for tilpasning af økonomisystemerne fra Microsoft og Uniconta.

Mere information: Kontakt Scanditek Vest i Randers eller Scanditek Øst i Glostrup:

Du kan læse mere om flg. økonomisystemer: C5, NAV og Uniconta og egenudviklede moduler i menuen til venstre eller ovenfor.

Du er også velkommen til at kontakte vores IT-afd. Vest i Randers , eller Scanditek Øst i Glostrup, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for et uforpligtende møde. Telefon: 87 42 52 00, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Adresse: Scanditek Vest: Eriksvej 24, 8960 Randers SØ.

 Vi har kunder over det meste af landet: Midtjylland/Østjylland/Århus, Randers, Hobro, Mariager, Hadsund, Midtjylland, Viborg, Vejle, Sjælland/København, Glostrup m.v.

 

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT